Ultimele Seriale :
”go"

100 Greatest Discoveries Sezonul 1 Online Subtitrat 720 HD

 
Oamenii de stiinta au transformat modul în care gândim si traim de-a lungul secolelor. Care sunt cele mai importante descoperiri stiintifice din toate timpurile? Bill Nye "The Science Guy" gazduieste o noua serie, care scoate in evidenta cele mai mari descoperiri stiintifice din toate timpurile, de la cel mai mic an si pana in prezent.






Bill Nye "The Science Guy" găzduiește o nouă serie care scoate în evidență cele mai mari descoperiri stiintifice din toate timpurile, de la cel mai scurt timp și până în prezent.Seria dispune de nouă episoade: Evolution, Stiinte ale Pamantului, Medicină, Fizică, Astronomie, Chimie, genetica si biologie, plus o folie de la episod oferind primele 10 descoperiri din toate timpurile. Aceasta este o serie de distractiv și instructiv, cu o mulțime de re-creații istorice, imagini de arhivă, vizite la instalațiile de interesante științifice de cercetare și interviuri cu oameni de știință din ziua de azi, inclusiv laureați ai Premiului Nobel - toate prezentate cu fler si umor asociate cu de televiziune "Stiinta Guy "Bill Nye...

100 Greatest Discoveries - (2004)
Country: USA
Gen:Documentar
Regia:Mike Fountain
Actori:Kurt Grauf, Graham Powell, Samantha Iles
100 Greatest Discoveries (2004) on IMDb
Distribuie si la prieteni: :
 
SerialeBuneSubtitrate : HD-Serialebune | Filme Online | www.hd-serialebune.com
Copyright © 2014. HD-serialebune - All Rights Reserved
Created by Sandu.T It-Ro Dmca
Filme si Seriale in HD subtitrate cele mai noi. Copyright
2014 © HD-SerialeBune Speed Test I Google Chrome I Mozilla Firefox I Opera I Flash Player I Codec Audio I | | DMCA Termeni si conditii|: