Ultimele Seriale :
”go"

Apocalypse Hitler Sezonul 1 Online Subtitrat

 
Adolf Hitler scria în 1924: ”Un stat care refuză contaminarea rasială trebuie să ajungă să conducă lumea”. Cum putea Hitler să reușească să cucerească Germania? Nimic nu anunța că studentul mediocru și artistul ratat ar putea deveni dictatorul Germaniei – Führer-ul. Primul Război Mondial îl transformă într-un rasist fanatic, obsedat de o viziune și o misiune: să salveze Germania. Dar țara nu este deosebit de îngrijorată. Hitler este considerat doar un smintit de la periferia vieții politice germane. Criza economică din 1929 va schimba radical situația.




Adolf Hitler scria în 1924: ”O rasă mai puternică va elimina rasele mai slabe.” Nimeni nu prevedea că Hitler va deveni dictatorul Germaniei – Führer-ul. În tranșeele din timpul Primului Război Mondial (1914-1918), artistul ratat și singuratic își va descoperi misiunea: să salveze Germania. La început, pentru majoritatea germanilor, Hitler nu era decât un smintit aflat la periferia vieții politice germane. Momentul de cotitură a venit odată cu criza economică din 1929. Temându-se de haos și de ”roșii”, nemții au votat în număr mare cu Hitler. Tânăra democrație era în pericol și nimeni nu mai rămăsese s-o apere. Dictatura nazistă a început să-și exercite autoritatea necruțătoare pe teritoriul Germaniei. Hitler preatinde că dorește pace, deși se pregătea pentru război....Info

Apocalypse - Hitler - (2011)
Apocalypse: The Rise of Hitler
Gen:Istoric, Documentar
Durata:108 minute
Regia:Isabelle Clarke | Daniel Costelle
Actori:Mathieu Kassovitz
Apocalypse: The Rise of Hitler (2011) on IMDb
Distribuie si la prieteni: :
 
SerialeBuneSubtitrate : HD-Serialebune | Filme Online | www.hd-serialebune.com
Copyright © 2014. HD-serialebune - All Rights Reserved
Created by Sandu.T It-Ro Dmca
Filme si Seriale in HD subtitrate cele mai noi. Copyright
2014 © HD-SerialeBune Speed Test I Google Chrome I Mozilla Firefox I Opera I Flash Player I Codec Audio I | | DMCA Termeni si conditii|: