Ultimele Seriale :
”go"

Common Law 2012 Sezonul 1 Online Subtitrat

 
Serialul aduce in discutie ce se intampla atunci cand un parteneriat care dureaza de multi ani intre 2 detectivi ajunge in impas. Cei doi sunt atat de diferiti, dar asta nu-i impiedica sa rezolve cazuri impreuna. Probelemele incep sa apara atunci cand in loc sa rezolve crime isi petrec majoritatea timpului certandu-se, asa ca seful lor ii obliga sa participe la terapie. Cei 2 superbi detectivi sunt: Wes Mitchell, un fost avocat care a renuntat la cariera lui pentru a lucra in politie si Travis Marks, un detectiv care are darul de a fermeca populatia feminina, fara insa sa se implice in relatii serioase. . Info


Common Law
Serialul plasează în centrul acţiunii doi poliţişti care au o mare problemă unul cu celălalt. În ciuda diferenţelor dintre ei, aceştia sunt nişte detectivi foarte abili. Când lucrurile scapă de sub control, căpitanul îi obligă să meargă la terapie de cuplu pentru a-şi salva ”căsnicia de la job”.

Common Law - (2012)
Parteneri cu bucluc
IMDB:7.5/10 din 3231 voturi
Gen:Crima, Comedie
Durata:43 minute
Actori:Vanessa Cloke, Lyle Brocato, Michael Ealy, Warren Kole, Jack McGee

Distribuie si la prieteni: :
 
SerialeBuneSubtitrate : HD-Serialebune | Filme Online | www.hd-serialebune.com
Copyright © 2014. HD-serialebune - All Rights Reserved
Created by Sandu.T It-Ro Dmca
Filme si Seriale in HD subtitrate cele mai noi. Copyright
2014 © HD-SerialeBune Speed Test I Google Chrome I Mozilla Firefox I Opera I Flash Player I Codec Audio I | | DMCA Termeni si conditii|: