Ultimele Seriale :
”go"

Dracula 2013 Sezonul 1 Online Subtitrat

 
În serialul imaginat de Cole Daddon şi Daniel Knauf (creatorul serialului HBO Carnivale), Dracula merge la Londra, dându-se drept un afacerist dornic să aducă în oraşul victorian ştiinţa modernă. În realitate, el caută însă să le vină de hac celor care au îndrăznit să îl trădeze în urmă cu câteva sute de ani. Pe măsură ce planurile lui sunt aproape de a fi realizate, se îndrăgosteşte nebuneşte de o femeie care pare a fi reîncarnarea fostei sale soţii decedate. Info


Sfarsit de Sezon

Chiar daca în curand vom vedea si un film de lung metraj pentru marele ecran - ce îl va avea în rolul lui Dracula pe Luke Evans - oficialii de la televiziunea NBC, lanseaza în toamna un serial ce se intituleaza la fel. Productia noua celor de la NBC - ce va începe sa ruleze din toamna pe micile ecrane - va încerca sa resusciteze celebrul vampir cu origini transilvanene, poveste bazata pe celebrul roman clasic al lui Bram Stoker. Serialul în sine, nu va trata exact subiectul pe care îl stim cu totii, dar cred ca va compensa prin faptul ca îl are în rolul central pe starul serialului The Tudors: Jonathan Rhys Meyers. In serialul imaginat de Cole Daddon si Daniel Knauf, Dracula merge la Londra, dandu-se drept un afacerist dornic sa aduca în orasul victorian stiinta moderna. In realitate, el cauta însa sa le vina de hac celor care au îndraznit sa îl tradeze în urma cu cateva sute de ani. Pe masura ce planurile lui sunt aproape de a fi realizate, se îndragosteste nebuneste de o femeie care pare a fi reîncarnarea fostei sale sotii decedate. Deocamdata, serialul Dracula, va avea zece episoade, iar lansarea sa este programata pentru aceasta toamna.

Dracula - (2013)
IMDB:7.4/10 din 486 voturi
Gen:Drama, Groaza
Actori:Nonso Anozie, Oliver Jackson-Cohen, Katie McGrath, Charlotte Asprey, Thomas Kretschmann

Distribuie si la prieteni: :
 
SerialeBuneSubtitrate : HD-Serialebune | Filme Online | www.hd-serialebune.com
Copyright © 2014. HD-serialebune - All Rights Reserved
Created by Sandu.T It-Ro Dmca
Filme si Seriale in HD subtitrate cele mai noi. Copyright
2014 © HD-SerialeBune Speed Test I Google Chrome I Mozilla Firefox I Opera I Flash Player I Codec Audio I | | DMCA Termeni si conditii|: