Ultimele Seriale :
”go"

Human Target Sezonul 2 Online Subtitrat

 
Serialul urmareste aventurile incitante prin care trece Christopher Chance (Mark Valley), un bodyguard excelent, expert in securitate si care lucreaza pe cont propriu in San Francisco. Angajat de catre clienti aflati in situatii disperate ca sa le protejeze vietile, acesta are un mod unic de operare: preia identitatea fiecarei persoane aflate in vizorul raufacatorilor, se integreaza complet in viata acesteia si devine o “tinta umana”. . Info


Christopher Chance e un agent de securitate mai mult decât neobişnuit. Acesta îşi protejează clienţii preluându-le temporar identitatea, punându-se astfel direct şi neechivoc în pericol. Chance e asistat de partenerul său de afaceri, Winston, şi de Guerrero, a cărui sarcină este să intervină când lucrurile scapă de sub control. Însă nimeni nu prea ştie cine e acest Christopher Chance, care-i sunt secretele şi de ce se oferă să devină o "ţintă umană"? Cu siguranţă există o mulţime de alte moduri de a proteja pe cineva.

Human Target - (2010-2011)
Ținta umană
IMDB:7.8/10 din 10526 voturi
Gen:Actiune, Aventura, Crima, Drama, Suspans
Durata:60 minute
Actori:Janet Montgomery, Jackie Earle Haley, Chi McBride, Mark Valley, Indira Varma
Distribuie si la prieteni: :
 
SerialeBuneSubtitrate : HD-Serialebune | Filme Online | www.hd-serialebune.com
Copyright © 2014. HD-serialebune - All Rights Reserved
Created by Sandu.T It-Ro Dmca
Filme si Seriale in HD subtitrate cele mai noi. Copyright
2014 © HD-SerialeBune Speed Test I Google Chrome I Mozilla Firefox I Opera I Flash Player I Codec Audio I | | DMCA Termeni si conditii|: