Ultimele Seriale :
”go"

Hunted 2012 Sezonul 1 Online Subtitrat

 
In acest serial facem cunostinta cu Samantha (Sam) o spioana si vanatoare, vanata la randul ei de inamici mai nemilosi si mai determinati decat a cunoscut vreodata. Sam a fugit de trecutul ei toata viata, dar cand se reintoarce la Byzantium, organizatia care o angajeaza si incepe sa-si urmareasca urmaritorul, ea va descoperi ca singura cale de a trece peste trecut e sa il confrunte. Dupa un atentat asupra vietii ei ea realizeaza ca totul a fost orechestrat de membrii din propria ei echipa. Dupa ce-si revine si intra din nou in activitate, se intoarce si lucreaza sub acoperire ca dadaca, nestiind cine a incercat s-o omoare sau in cine sa se increada. .Info


Sam Hunter (Melissa George) este un detectiv privat agenție operativă "Byzantium". După ce a fost victima unei tentative de omor dispare de pe radar agenției, astfel încât echipa sa crede mort. Ea sa retras la o Sam retras investighează evenimentele care au dus la atacul lui și începe să cred cu tărie că acesta a fost pus la cale de către un membru al propriei echipe. După mai mult de un an, agenția decide să se întoarcă și reia locul în echipă, să continue să investigheze. Primul sezon este stabilit în principal în Londra. În cazul în care seria va fi reînnoit pentru sezoane succesive, fiecare dintre ele va fi împușcat într-un oraș european diferit.

Hunted - (2012)
În misiune
IMDB:7.4/10 din 3322 voturi
Country of origin United Kingdomo
Gen:Drama, Actiune
Actori:Stephen Campbell Moore, Oscar Kennedy, Adam Rayner, Jane Riley, Morven Christie
Distribuie si la prieteni: :
 
SerialeBuneSubtitrate : HD-Serialebune | Filme Online | www.hd-serialebune.com
Copyright © 2014. HD-serialebune - All Rights Reserved
Created by Sandu.T It-Ro Dmca
Filme si Seriale in HD subtitrate cele mai noi. Copyright
2014 © HD-SerialeBune Speed Test I Google Chrome I Mozilla Firefox I Opera I Flash Player I Codec Audio I | | DMCA Termeni si conditii|: