Ultimele Seriale :
”go"

John Doe 2002 Sezonul 1 Online Subtitrat

 
Cine este John Doe? Toti ar vrea sa stie si, in primul rand, el. De unde vine si cum poate vedea si intelege ceea ce toti ceilalti din jur vad si nu inteleg. S-a trezit intr-o buna zi pe o insula si a pornit prin lume. Fermecator, si-a facut repede prieteni, pentru ca stie orice: cate masini albastre sunt in Washington, care este populatia din Peru in 1835, ce cal va castiga la cursa hipica. Doar despre sine nu stie nimic. . Info


John Doe este un serial de televiziune care prezinta viata unui necunoscut. Dar cine este acest John Doe ? Nu numai ca toata lumea se intreba cine este si de unde vine, dar nici macar el nu stie sa raspunda. El are un talent special. Tot ceea ce pentru toata lumea este considerat a fi normal, pentru John are mai mult sau mai putin o explicatie logica. Darul lui este de a gandi in afara limitelor impuse creierul uman. Chiar daca s-a trezit intr-o zi pe o insula de pe coasta din Seattle, el nu stie cum a ajuns acolo, si nici cine era. Dar stia orice altceva. El are toate raspunsurile pentru restul lumii, numai pentru el nu.
El este un tip agreabil, care isi face repede prieteni pentru ca stie de toate. Poate sa spuna cate masini albastre sunt in orasul Washington, care este populatia din Peru in anul 1835, si ce cal va castiga cursa respectiva. El ajuta politia in rezolvarea unor cazuri foarte complicate, dar nu poate gasi un raspuns pentru incredibila sa abilitate.John Doe - (2002)
Misteriosul John Doe
IMDB:7.8/10 din 4567 voturi
Gen:Drama, SF, Mister
Durata:60 minute
Actori:David Lewis, William Forsythe, Dominic Purcell, Rekha Sharma, John Marshall Jones
John Doe (2002) on IMDb

Tu ce parere ai despre acest serial?

Distribuie si la prieteni: :
 
SerialeBuneSubtitrate : HD-Serialebune | Filme Online | www.hd-serialebune.com
Copyright © 2014. HD-serialebune - All Rights Reserved
Created by Sandu.T It-Ro Dmca
Filme si Seriale in HD subtitrate cele mai noi. Copyright
2014 © HD-SerialeBune Speed Test I Google Chrome I Mozilla Firefox I Opera I Flash Player I Codec Audio I | | DMCA Termeni si conditii|: