Ultimele Seriale :
”go"

Legend of The Seeker Sezonul 2 Online Subtitrat

 
Legend of the Seeker are la baza seria de romane intitulata "The Swrod of Truth" scrisa de Terry Goodkind. Richard Cypher a fost odata un simplu muntean, expert în cititul de urme, care ducea o viata linistita alaturi de tatal sau adoptiv si de fratele sau, Michael, Primul Consilier al Taramului de Vest. Info



Toate acestea se schimba atunci cand o profetie îngropata de mii de ani iese la iveala pentru a schimba radical vietile tuturor celor atinsi de catre ea. Serialul prezinta aventurile tanarului erou care, însotit de o misterioasa femeie pe nume Kahlan Amnell si excentricul vrajitor Zeddicus Zu'l Zorander, încearca sa-l împiedice pe magul razbunator Darken Rahl de la gestul nebunesc de a dezlantui asupra lumii o putere straveche înfioratoare. Fiind primul Cautator (Seeker) adevarat din ultimii 1000 de ani, el are datoria, conform unei profetii, menirea sa salveze întreaga lume din ghearele actualului conducator al tinuturilor Mediane, Darken Rhal. Tu ce parere ai despre acest serial?

Legend of the Seeker - (2008)
Legenda Căutătorului
IMDB:7.6/10 din 16089 voturi
Gen:Actiune, Aventura, Drama, Fantezie
Actori:Tabrett Bethell, Bridget Regan, Craig Parker, Craig Horner, Bruce Spence

Distribuie si la prieteni: :
 
SerialeBuneSubtitrate : HD-Serialebune | Filme Online | www.hd-serialebune.com
Copyright © 2014. HD-serialebune - All Rights Reserved
Created by Sandu.T It-Ro Dmca
Filme si Seriale in HD subtitrate cele mai noi. Copyright
2014 © HD-SerialeBune Speed Test I Google Chrome I Mozilla Firefox I Opera I Flash Player I Codec Audio I | | DMCA Termeni si conditii|: