Ultimele Seriale :
”go"

Nikita Sezonul 2 Online Subtitrat

 
Nikita, o adolescenta cu probleme, a fost salvata de la moarte de o agentie secreta din SUA cunoscuta sub numele de Divizia (Division). Aceasta agentie i-a inscenat moartea si i-a spus ca i-a fost data o a doua sansa pentru a incepe o noua viata si a-si servi tara.  Info


Michael și Nikita sunt obtinerea de aproape și îi leagă și mai mult dorința de a distruge Divizia, condus acum de Amanda după Percy închis într-o celulă de la subsol a agenției. Alex Între timp, se întoarce de la Nikita, astfel, trădarea Amanda (care pare foarte mândru de tineri Udinov), este, de asemenea, se dovedește că Amanda a fost mult timp aliat cu Ari Tasarov și tramasse împotriva Percy pentru o lungă perioadă de timp. În cele din urmă, aceasta este, de asemenea, a descoperit că divizia a fost creat de către Carla Bennett, femeia care detoxifică Nikita când era tânără, și în acel moment a fost o agenție care a ajutat pe cei nevoiași înainte de Percy si Amanda apoi evolua într-o mașină de război lipsit de scrupule. Echipa intră în Divizia Nikita, Percy uciderea și luarea de control.

Nikita - (2010)
IMDB:7.6/10 din 22227 voturi
Gen:Actiune, Crima, Drama, Suspans
Durata:60 minute
Actori:Lyndie Greenwood, Shane West, Rob Stewart, Melinda Clarke, Aaron Stanford
Distribuie si la prieteni: :
 
SerialeBuneSubtitrate : HD-Serialebune | Filme Online | www.hd-serialebune.com
Copyright © 2014. HD-serialebune - All Rights Reserved
Created by Sandu.T It-Ro Dmca
Filme si Seriale in HD subtitrate cele mai noi. Copyright
2014 © HD-SerialeBune Speed Test I Google Chrome I Mozilla Firefox I Opera I Flash Player I Codec Audio I | | DMCA Termeni si conditii|: