Ultimele Seriale :
”go"

Nikita Sezonul 3 Online Subtitrat

 
Nikita, o adolescenta cu probleme, a fost salvata de la moarte de o agentie secreta din SUA cunoscuta sub numele de Divizia (Division). Aceasta agentie i-a inscenat moartea si i-a spus ca i-a fost data o a doua sansa pentru a incepe o noua viata si a-si servi tara. Ce nu i-au spus este faptul ca urma sa fie antrenata pentru a deveni spioana si asasina.  Info


Divizia este nou, dar cu o cu totul nouă și mai ales cu un nou scop. La capul totul este Ryan, de încredere prieten al Nikita, iar echipa sa extins cu achiziționarea de Sonya (informatică ca Birkhoff, cu care a avut o implicare romantică), iar apoi Owen (ripulitore de fosta divizare acum un prieten de Nikita). Sean decide să se retragă temporar din Divizia plecarea lui Alex un ultimatum sau diviziei sau el. Michael și Nikita sunt un pas important în relația lor, dar povestea de dragoste este sortit să nu dureze. Michael este, de fapt, implicat într-un accident și Nikita pentru a salva viața lui este nevoit să taie mâna dreaptă. Acest lucru duce Michael departe de domeniul operativ și aduce Nikita să se apropie Owen Elliot. Amanda este noul # 1 inamic: De fapt, după ce a reușit să scape în compania de Ari Tasarov la sfârșitul sezonului trecut, acum se găsește în rolul de Nikita, care a fost în primul sezon sau ca un sabotor al diviziei de răzbunare.

Nikita - (2010)
IMDB:7.6/10 din 22227 voturi
Gen:Actiune, Crima, Drama, Suspans
Durata:60 minute
Actori:Lyndie Greenwood, Shane West, Rob Stewart, Melinda Clarke, Aaron Stanford
Distribuie si la prieteni: :
 
SerialeBuneSubtitrate : HD-Serialebune | Filme Online | www.hd-serialebune.com
Copyright © 2014. HD-serialebune - All Rights Reserved
Created by Sandu.T It-Ro Dmca
Filme si Seriale in HD subtitrate cele mai noi. Copyright
2014 © HD-SerialeBune Speed Test I Google Chrome I Mozilla Firefox I Opera I Flash Player I Codec Audio I | | DMCA Termeni si conditii|: