Ultimele Seriale :
”go"

North & South 2004 Sezonul 1 Online Subtitrat

 
Hale e eroina unei povesti de dragoste, desfasurate pe fundalul framantarilor din societatea industriala a Angliei victoriene. Nascuta in sudul tarii, ea se stabileste in nord, in orasul Milton, unde se indragosteste de John Thornton, fermecatorul proprietar al unei tesatorii. North and South este un serial TV al postului BBC ce a fost difuzat prima oara în 2004.


In acest film apar Richard Armitage care joaca rolul lui John Thornton si Daniela Denby-Ashe ca Margaret Hale. Serialul reprezinta adaptarea pentru televiziune a romanului din 1885 cu acelasi titlu al autoarei britanice Elizabeth Gaskell, recunoscuta in epoca victoriana pentru scrierile sale. A fost ecranizat de Sandy Welch si regizat de Brian Percival. In serial au jucat de asemenea si Tim Pigott-Smith ca Mr. Hale si Sinead Cusack ca Mrs. Thornton. Anna Maxwell Martin a jucat rolul lui Bessie Higgins, iar Pauline Quirke, menajerei familiei Hale, Dixon. Serialul, adaptat dupa romanul scris de Elizabeth Gaskell, ramane fidel povestii originale, dar face unele modificari in ce priveste personajele si decorul.

North & South - (2004)
Nord şi Sud
IMDB:8.9/10 din 9119 voturi
Gen:Drama, Romantic
Actori:Lucy Brown, Rupert Evans, Travis Oliver, Anna Maxwell Martin, Jo Joyner
Distribuie si la prieteni: :
 
SerialeBuneSubtitrate : HD-Serialebune | Filme Online | www.hd-serialebune.com
Copyright © 2014. HD-serialebune - All Rights Reserved
Created by Sandu.T It-Ro Dmca
Filme si Seriale in HD subtitrate cele mai noi. Copyright
2014 © HD-SerialeBune Speed Test I Google Chrome I Mozilla Firefox I Opera I Flash Player I Codec Audio I | | DMCA Termeni si conditii|: