Ultimele Seriale :
”go"

Oz Închisoarea Federală Sezonul 6 Online Subtitrat

 
Oz este o inchisoare federala de maxima securitate care gazduieste o variata categorie de infractori. In cadrul acestei inchisori exista o incinta, denumita Emerald City in care prizonierii, condamnati pentru cele mai diverse delicte, sunt separati prin pereti de plexiglass si unde relatiile dintre ei sunt extrem de complexe. Inchisoarea este condusa de catre Tim McManus, un director care crede ca ii poate reeduca pe detinuti incercand sa le inteleaga problemele si apropiindu-se de ei ca un prie. ...vezi alte informatii


Serialul descrie in detaliu viata detinutilor din inchisoarea de maxima securitate numita Oswald sau, dupa cum o numesc detinutii insisi, OZ. Desi aflati sub supravegherea stricta a lui Tim McManus-responsabil al sectorului Emerald City-si a lui Leo Glynn-director al inchisorii, detinutii dezvolta o adevarata lupta intre rase cu aliati, recompense si conspiratii.
Scopurile grupurilor formate pe baza de rasa sunt diferite: arienii doresc sa detina controlul asupra celorlalte grupuri, detinutii de culoare sau “gangsterii”, hispanicii si italienii doresc controlul tranzactiilor cu droguri, motociclistii si irlandezul O’Riley se dau de partea oricui atata timp cat au de castigat. Cu toate acestea, scopul principal pe care il urmaresc cu totii este supravietuirea care uneori se dovedeste a fi o fata morgana a unor oameni care si-au pierdut speranta si, drept urmare, si-au insusit instinctul de a ucide.

Oz - (1997 - 2003)
OZ - Închisoarea Federală
IMDB:9.0/10 din 32311 voturi
Gen:Crima, Drama, Suspans
Durata:100 minute
Actori:Harold Perrineau, Terry Kinney, J.K. Simmons, Eamonn Walker, Ernie Hudson
Distribuie si la prieteni: :
 
SerialeBuneSubtitrate : HD-Serialebune | Filme Online | www.hd-serialebune.com
Copyright © 2014. HD-serialebune - All Rights Reserved
Created by Sandu.T It-Ro Dmca
Filme si Seriale in HD subtitrate cele mai noi. Copyright
2014 © HD-SerialeBune Speed Test I Google Chrome I Mozilla Firefox I Opera I Flash Player I Codec Audio I | | DMCA Termeni si conditii|: