Ultimele Seriale :
”go"

Relic Hunter Sezonul 3 Online Subtitrat

 
Serialul ne prezinta cautarile pline de peripetii, pericole si aventuri de tot felul, de-a lungul si de-a latul pamantului, in urmarirea unor comori, a caror urma s-a pierdut in negura timpului. Investigatorii sunt Sydney Fox, o profesoara de istorie si pasionata exploratoare a secretelor lumii antice si asistentul sau Nigel Bailey, un englez inteligent si atragator care o însoteste în toate calatoriile pe Sydney în cautarile acesteia dupa diverse relicve.  Info


O profesoară de istorie este implicată într-o serie de aventuri în timpul expediţiilor pe care le organizează în căutarea de arteface şi antichităţi. Este ajutată în căutarile ei de asistentul Nigel Bailey (Christien Anholt), împreuna cu care merge până în pânzele albe. În fiecare episod este descoperită o nouă relicva, datorită măiestriei cu care îşi face meseria profesoara Sidney Fox (Tia Carrere).

Relic Hunter - (1999- 2002)
Vânătoarea de comori
IMDB:6.0/10 din 2553 voturi
Gen:Mister, SF, Fantezie, Aventura, Actiune
Durata:60 minute
Regia:Wade Eastwood | John Bell
Actori:Lindy Booth, Tia Carrere, Tanja Reichert, Christien Anholt
Distribuie si la prieteni: :
 
SerialeBuneSubtitrate : HD-Serialebune | Filme Online | www.hd-serialebune.com
Copyright © 2014. HD-serialebune - All Rights Reserved
Created by Sandu.T It-Ro Dmca
Filme si Seriale in HD subtitrate cele mai noi. Copyright
2014 © HD-SerialeBune Speed Test I Google Chrome I Mozilla Firefox I Opera I Flash Player I Codec Audio I | | DMCA Termeni si conditii|: