Ultimele Seriale :
”go"

The Borgias 2013 Sezonul 3 Online Subtitrat

 
Povestea celei mai infame familii din Spania este adusa pe micile ecrane cu o incredibila subtilitate in drama istorica ?The Borgias?. Spre sfarsitul secolului al 15-lea, Borgias era una dintre cele mai instarite familii din Europa. Cand Rodrigo Borgia este ales papa, fiii sai: Cesar, Gioffre si Juan ajung in pozitii de putere, datorita tatalui lor, care aranjeaza casatorii avantajoase politic pentru ei. Nici fiica lui, Lucrezia nu scapa de un mariaj din interes, aceasta fiind obligata sa-l ia de sot pe Giovanni Sforza, fiul preferat al unei familii aflate in opozitie cu clanul Borgias. In timp ce Rodrigo se bucura de avantajele pe care i le aduc aceste mariaje, copiii lui au numai de suferit. Din distributie fac parte actorii: Jeremy Irons, Colm Feore, Ronan Vibert, David Oakes, François Arnaud. Genul: drama, crima, istoric. Asistam la o productie de genul The Tudor's , care este bine realizata atat artistic cat si istoric. Constructie regizorala buna, cu situarea conflictului si creionarea lui detaliata. Joc actoricesc bun, decoruri fastuoase... deci merita din plin urmarit!! Info



Al treilea și ultimul sezon din serialul de televiziune Familia Borgia, constând din zece episoade, a fost difuzat de Bravo canadian! de la patrusprezecelea aprilie - saisprezecelea iunie 2013.
În Statele Unite a fost transmis, pentru aceeași perioadă, pe Showtime.
În timpul acestui sezon intrarea principală exprimate Thure Lindhardt și Gina McKee. Reapare Simon McBurney ca oaspete.

The Borgias - (2011-2013)
Familia Borgia
IMDB:7.8/10 din 15454 voturi
Gen:Istoric, Drama, Crima
Durata:50 minute
Actori:Lotte Verbeek, David Oakes, Ruta Gedmintas, Jeremy Irons, Holliday Grainger
Distribuie si la prieteni: :
 
SerialeBuneSubtitrate : HD-Serialebune | Filme Online | www.hd-serialebune.com
Copyright © 2014. HD-serialebune - All Rights Reserved
Created by Sandu.T It-Ro Dmca
Filme si Seriale in HD subtitrate cele mai noi. Copyright
2014 © HD-SerialeBune Speed Test I Google Chrome I Mozilla Firefox I Opera I Flash Player I Codec Audio I | | DMCA Termeni si conditii|: