Ultimele Seriale :
”go"

The Tunnel Sezonul 1 Online Subtitrat

 
Remake-urile dupa productii scandinave par sa se transforme intr-un adevarat trend. In aceste circumstante, primim noul serial The Tunnel cu o portie buna de optimism, acesta fiind un remake al productiei danezo-suedeze intitulata The Bridge. Un muncitor gaseste exact pe granita marina dintre Marea Britanie si Franta un cadavru pe care, sectiile de politie din cele doua tari vor incepe in curand sa si-l dispute. Elise Posey si Karl Dillane vor juca rolurile celor doi sefi ale echipelor de investigatii internationale insarcinate cu studierea cazului si care, urmeaza sa lucreze impreuna pentru rezolvarea lui.




Prima intalnire a lui Elise si Karl este esentiala pentru relatiile lor ulterioare. Perechea este fortata sa coopereze incepand cu momentul in care, in incercarea de a ridica trupul, echipele constata ca acesta s-a rupt in doua. Aparent, partea anterioara ii apartine lui Marie Villeneuve, o membra a Parlamentului francez care recent si-a exprimat public opinia vis-a-vis de problema imigratiei, iar partea posterioara unei englezoaice prostituate. The Tunnel chiar ne ofera o ora incitanta si plina de surprize placute! ..Info

The Tunnel - (2013)
Gen:Drama
Actori:Stephen Dillane, Clémence Poésy, Paul Blackwell, John Duggan, Alexander Hathaway
The Tunnel (2013) on IMDb
Distribuie si la prieteni: :
 
SerialeBuneSubtitrate : HD-Serialebune | Filme Online | www.hd-serialebune.com
Copyright © 2014. HD-serialebune - All Rights Reserved
Created by Sandu.T It-Ro Dmca
Filme si Seriale in HD subtitrate cele mai noi. Copyright
2014 © HD-SerialeBune Speed Test I Google Chrome I Mozilla Firefox I Opera I Flash Player I Codec Audio I | | DMCA Termeni si conditii|: