Ultimele Seriale :
”go"

True Detective Sezonul 1 Online Subtitrat

 
Martin Hart şi Rust Cohle sunt doi detectivi şi foşti parteneri care au lucrat în Divizia de Investigaţii Criminale din Louisiana la mijlocul anilor '90. În 2012, din motive încă nedezvăluite, cei doi sunt intervievaţi separat de către anchetatori cu privire la cazul lor cel mai notoriu: crima macabră din 1995, când o prostituată a fost ucisă de un posibil criminal în serie cu înclinaţii oculte tulburătoare.




In rolurile principale, Matthew McConaughey (foarte pe val după apariţia sa în apreciatul Dallas Buyers Club, care i-ar putea aduce o nominalizare la Oscar) şi Woody Harrelson, ceea ce ridică foarte mult aşteptările. Scenarist este Nic Pizzolatto, răspunzător de serialul AMC The Killing, una dintre cele mai bune producţii poliţiste ale ultimului decenii, iar povestea parcurge o perioadă de 17 ani, din 1995 până în prezent, după ce un caz este redeschis, iar detectivii însărcinaţi cu el reîncep investigaţia.Info

True Detective - (2014)
Detectivii din Louisiana
Gen:Crima, Drama
Durata:60 minute
Actori:Michelle Monaghan, Brad Carter, Alexandra Daddario, Jackson Beals, Woody Harrelson
True Detective (2014) on IMDb
Distribuie si la prieteni: :
 
SerialeBuneSubtitrate : HD-Serialebune | Filme Online | www.hd-serialebune.com
Copyright © 2014. HD-serialebune - All Rights Reserved
Created by Sandu.T It-Ro Dmca
Filme si Seriale in HD subtitrate cele mai noi. Copyright
2014 © HD-SerialeBune Speed Test I Google Chrome I Mozilla Firefox I Opera I Flash Player I Codec Audio I | | DMCA Termeni si conditii|: