Ultimele Seriale :
”go"

World Without End Sezonul 1 Online Subtitrat

 
Stabilit în Anglia în anii 1300, seria cronici viața cetățenilor obișnuiți ca King conduce națiunea în Războiul de o sută de ani "cu Franța, toate în timp ce Europa se pregătește pentru Moartea Neagra. Caris (Charlotte Riley), o femeie vizionar, și iubitul ei Merthin (Tom Weston-Jones) a construi o comunitate care se ridică la coroana si Biserica. Info




World Without End 2012  2012 1Sezon (Final)
Vecii vecilor (World Without End) este o miniserie de televiziune în opt episoade bazat pe romanul lui Ken Follett. Este sequel la 2010 miniseria piloni ai Pământului, de asemenea, bazat pe un roman de Follett. Vecii vecilor este setat 150 ani de la piloni ai Pământului și urmează povestea de orașul imaginar în limba engleză Kingsbridge în timpul începutul celor o sută de ani de război și izbucnirea Moartea Neagra. Principalele artiștilor interpreți sau executanți sunt Cynthia Nixon, Miranda Richardson, Ben Chaplin, Peter Firth, Charlotte Riley și Tom Weston-Jones.
Mini-serialul este produs de Tandem Communications, Scott Free Productions, Ia 5 Productions și Galafilm.Filmările au avut loc în Ungaria, Slovacia și Austria. Printre producătorii executivi sunt Ridley si Tony Scott, Rola Bauer, David W. Zucker, Tim Halkin, Jonas Bauer și John Weber. John Pielmeier a adaptat scenariul și Michael Caton-Jones a regizat toate cele opt episoade.

World Without End - (2012)
IMDB:6.5/10 din 1422 voturi
Gen:Suspans, Romantic, Istoric, Drama
Actori:Charlotte Riley, Stewart Scudamore, Oliver Jackson-Cohen, Oliver Maltman, Rupert Evans
Distribuie si la prieteni: :
 
SerialeBuneSubtitrate : HD-Serialebune | Filme Online | www.hd-serialebune.com
Copyright © 2014. HD-serialebune - All Rights Reserved
Created by Sandu.T It-Ro Dmca
Filme si Seriale in HD subtitrate cele mai noi. Copyright
2014 © HD-SerialeBune Speed Test I Google Chrome I Mozilla Firefox I Opera I Flash Player I Codec Audio I | | DMCA Termeni si conditii|: