Ultimele Seriale :
”go"

Banshee Sezonul 2 Online Subtitrat 720 HD

 
Banshee, un orăşel din Statele Unite în care locuitorii sunt o populaţie de Amişi, este perturbat de un nou venit, enigmatic, expert în arte marţiale, care ia locul şerifului recent asasinat. Şi el are intenţia de a face ca legea să fie respectată, dar are o manieră proprie pentru asta. Mai mult, planurile sale nu servesc decât propriului interes, nicidecum interesului populaţiei.







Un bărbat, după care deservesc la cincisprezece ani închisoare în urma unui jaf mers prost, înapoi în sălbăticie. Merge imediat pe urmele fostului său iubit și complice, Ana, iar el se trezește vânat de oamenii de șef al crimei, care au încercat să jefuiască, dl Iepure. Cercetarile sale l-au dus apoi la Banshee, un mic oraș din Pennsylvania. El descoperă că Ana-a schimbat identitatea și este cunoscut sub numele de Carrie Hopewell, soția procurorului. După ce a constatat el însuși din întâmplare într-un schimb de focuri între noul seriful orasului tocmai a sosit în oraș, Lucas Hood, și unii criminali ai locului, care în cele din urmă termina toate ucis, el decide să fure identitatea Sheriff și rămâne în oraș, supus de către un om de afaceri puternic și Proctor penale...Info

Banshee - (2013)
Country: USA
Gen:Crima, Drama, Mister
Durata:60 minute
Actori:Demetrius Grosse, Ryann Shane, Antony Starr, Matthew Rauch, Ulrich Thomsen
Banshee (2013) on IMDb
Distribuie si la prieteni: :
 
SerialeBuneSubtitrate : HD-Serialebune | Filme Online | www.hd-serialebune.com
Copyright © 2014. HD-serialebune - All Rights Reserved
Created by Sandu.T It-Ro Dmca
Filme si Seriale in HD subtitrate cele mai noi. Copyright
2014 © HD-SerialeBune Speed Test I Google Chrome I Mozilla Firefox I Opera I Flash Player I Codec Audio I | | DMCA Termeni si conditii|: