Ultimele Seriale :
”go"

House Of Cards Sezonul 1 Online Subtitrat 720 HD

 
House of Cards este o dramă politică americana care se bazează pe romanul cu acelaşi nume a lui Michael Dobbs. Amplasat în zilele noastre, în Washington D.C., House of Cards este povestea lui Frank Underwood, liderului democrat al Camerei Reprezentanţilor din Congres care, după ce noul preşedinte îi refuză numirea în postul de secretar de stat, decide să se răzbune pe cei care l-au trădat.







Casa de carduri a fost creat pentru televiziune de Beau Willimon. Este o adaptare a unei miniserii BBC anterior cu același nume, care se bazează pe romanul lui Michael Dobbs. Amplasat în ziua de azi Washington, DC, casa de carduri este povestea lui Frank Underwood (Kevin Spacey), un democrat din 5 district al Congresului Carolina de Sud și biciul Casa Majoritate, care, după ce a trecut peste de promovare a secretarului de stat, decide pentru a se răzbuna pe cei care l-au trădat. Seria de joaca, de asemenea, Robin Wright, Kate Mara și Corey Stoll în rolurile principale...



House of Cards (2013)
Gen:Drama
Durata:60 minute
Regia:Quentin Tarantino
Actori:Corey Stoll, Rachel Brosnahan, Kristen Connolly, Ben Daniels, Kevin Kilner
House of Cards (2013) on IMDb
Distribuie si la prieteni: :
 
SerialeBuneSubtitrate : HD-Serialebune | Filme Online | www.hd-serialebune.com
Copyright © 2014. HD-serialebune - All Rights Reserved
Created by Sandu.T It-Ro Dmca
Filme si Seriale in HD subtitrate cele mai noi. Copyright
2014 © HD-SerialeBune Speed Test I Google Chrome I Mozilla Firefox I Opera I Flash Player I Codec Audio I | | DMCA Termeni si conditii|: