Ultimele Seriale :
”go"

Reign Sezonul 3 Online Subtitrat HD 720

 
Dupa ce si-a petrecut copilaria ascunsa in siguranta, departe intr-o manastire,tanara Mary Stuart ajunge in Franta unde fusese trimisa pentru a asigura viitorul Scotiei, formandu-se alianta cu aceasta prin logodna sa cu chipesul baiat al regelui,Printul Francis.Lucrurile se complica atunci cand apare Bash fratele vitreg al chipesului Francis si mama acestuia Queen Catherine.






Desfasurat in Franta anului 1557, serialul urmareste viata reginei Scotiei, Mary Stuart, la curtea franceza in timp ce asteapta casatoria ei cu Francis, viitorul rege al Frantei, cu care a fost logodita de la varsta de 6 ani. La curte, Mary are de infruntat atat politici schimbatoare si jocuri de putere, cat si sentimentele sale crescande fata de Francis si atentia romantica acordata de fratele bastard al lui Francis, Bash. Regina Catherine de' Medici, mama lui Francis, incearca, in secret, sa naruiasca casatoria dintre fiul sau si Mary, din cauza previziunilor profetului Nostradamus, care crede ca aceasta casatorie va duce la moartea lui Francis. Serialul urmareste si legaturile amoroase ale insotitoarelor reginei Mary, care sunt in cautare de soti la curtea franceza.Info



Reign - (2013)
Gen:Drama, Fantezie
Actori:Torrance Coombs, Caitlin Stasey, Toby Regbo, Anna Popplewell, Jenessa Grant
Reign (2013) on IMDb
Distribuie si la prieteni: :
 
SerialeBuneSubtitrate : HD-Serialebune | Filme Online | www.hd-serialebune.com
Copyright © 2014. HD-serialebune - All Rights Reserved
Created by Sandu.T It-Ro Dmca
Filme si Seriale in HD subtitrate cele mai noi. Copyright
2014 © HD-SerialeBune Speed Test I Google Chrome I Mozilla Firefox I Opera I Flash Player I Codec Audio I | | DMCA Termeni si conditii|: