Ultimele Seriale :
”go"

The Pacific Sezonul 1 Online Subtitrat 720 HD

 
"The Pacific" este o mini serie formata din 10 parti, creeata de producatorii "Band of Brothers", bazata pe 2 carti memorialistice a 2 marinari americani celebrii: "With the Old Breed" , scrisa de Eugene Sledge si "Helmet for My Pillow", scrisa de Robert Leckie. Povestile a 3 marinari americani, cei 2 autori ai cartilor si Marine John Basilone, se intersecteaza in timpul bataliei impotriva Imperiului Japonez din Oceanul Pacific din timpul Celui De-al Doilea Razboi Mondial.







Fiind date sursele literare mentionate mai sus, seria va cuprinde povestile bataliilor bine cunoscute ale Primei Diviziii Marine a Americii, precum Guadalcanal, Cape Gloucester, Peleliu, si Okinawa, dar si un subiect controversat, implicarea lui Basilone in Batalia de la Iwo Jima. Miniseria merge pe urmele acestor oameni si a tovarasilor lor de lupta, de la prima lor victorie înpotriva japonezilor, la Guadalcanal, pâna în padurile tropicale din Cape Gloucester si fortaretele din Peleliu, de-a lungul dunelor de nisip însangerate de pe Iwo Jima si-a ororii numite Okinawa si pana la triumfatoarea si deloc usoara întoarcere acasa dupa declararea victoriei împotriva Japoniei.



The Pacific - (2010)
Pacific
Gen:Actiune, Aventura, Drama, Istoric, Razboi
Actori:Ashton Holmes, Ben Chisholm, Chris Milligan, Josh Helman, Rami Malek
The Pacific (2010) on IMDb
Distribuie si la prieteni: :
 
SerialeBuneSubtitrate : HD-Serialebune | Filme Online | www.hd-serialebune.com
Copyright © 2014. HD-serialebune - All Rights Reserved
Created by Sandu.T It-Ro Dmca
Filme si Seriale in HD subtitrate cele mai noi. Copyright
2014 © HD-SerialeBune Speed Test I Google Chrome I Mozilla Firefox I Opera I Flash Player I Codec Audio I | | DMCA Termeni si conditii|: