Ultimele Seriale :
”go"

Elementary Sezonul 3 Online Subtitrat 720 HD

 
Elementary: Sherlock Holmes si Dr. Watson - Dupa caderea in dizgratie suferita la Londra si cura de dezintoxicare, excentricul Sherlock se refugiaza in Manhattan unde tatal sau il obliga sa traiasca cu cel mai mare cosmar al sau – o asistenta de reabilitare, Dr. Watson. Chirurg de succes pana cand a pierdut un pacient si licenta de practica medicala cu trei ani in urma,..



Seria a fost creat de Rob Doherty, care este, de asemenea, producător executiv și showrunner, cu Sarah Timberman și Carl Beverly ca producători executivi.Episodul pilot este regizat de Michael Cuesta, care a fost, de asemenea, unul dintre producătorii executivi ai seriei. La 23 octombrie 2012, CBS a ordonat nouă episoade suplimentare, pentru un total de 22 de episoade, 14 noiembrie 2012 CBS a ordonat producerea de mai mult de două episoade, aducând primul sezon al seriei, cu 24 de episoade. La 27 martie 2013 datorită ratingurile bune obținute de la primul sezon, seria a fost reînnoită pentru un al doilea sezon..

Elementary - (2012)
Sherlock Holmes şi Dr. Watson
Gen:Mister, Drama, Crima
Durata:60 minute
Regia:Martin Scorsese
Actori:Jon Michael Hill, Lucy Liu, Aidan Quinn, Jonny Lee Miller
Elementary (2012) on IMDb
Distribuie si la prieteni: :
 
SerialeBuneSubtitrate : HD-Serialebune | Filme Online | www.hd-serialebune.com
Copyright © 2014. HD-serialebune - All Rights Reserved
Created by Sandu.T It-Ro Dmca
Filme si Seriale in HD subtitrate cele mai noi. Copyright
2014 © HD-SerialeBune Speed Test I Google Chrome I Mozilla Firefox I Opera I Flash Player I Codec Audio I | | DMCA Termeni si conditii|: