Ultimele Seriale :
”go"

Mildred Pierce Sezonul 1 Online Subtitrat 720 HD

 
Mildred Pierce e o femeie divortata, care are grija singura de familie si, pentru a se descurca mai bine cu banii, ia hotarârea de a deschide un restaurant. Intrarea femeii în afaceri si începerea unei cariere pe cont propriu o arunca într-un conflict neasteptat cu fiica sa cea mare, Veda. Mama si fiica erau deja înstrainate si pe pozitii oarecum concurentiale, iar independenta nou câstigata de Mildred o înfurie pe Veda si o ambitioneaza sa îsi gaseasca si ea drumul spre succes, desi solutiile ei nu sunt dintre cele mai bune.



Miniseria HBO MILDRED PIERCE, cu Kate Winslet în rolul principal, dă viaţă memorabilului personaj creat de James M. Cain în romanul omonim din 1941. Această dramă în cinci părţi spune povestea unei femei independente, proaspăt divorţată, ce se chinuie să-şi facă un viitor pentru sine şi familia sa în timpul Marii Depresiuni. Povestea analizează imensul devotament al lui Mildred faţă de veşnic nemulţumita sa fiică, Veda, precum şi relaţiile complexe cu bărbaţii egoişti din viaţa ei.

Mildred Pierce
Anul:2011
Gen:Drama
Durata:336 minute
Actori:Marin Ireland, Robb Webb, Morgan Turner, Erwin Falcon, Elvy Yost
Mildred Pierce (2011) on IMDb
Distribuie si la prieteni: :
 
SerialeBuneSubtitrate : HD-Serialebune | Filme Online | www.hd-serialebune.com
Copyright © 2014. HD-serialebune - All Rights Reserved
Created by Sandu.T It-Ro Dmca
Filme si Seriale in HD subtitrate cele mai noi. Copyright
2014 © HD-SerialeBune Speed Test I Google Chrome I Mozilla Firefox I Opera I Flash Player I Codec Audio I | | DMCA Termeni si conditii|: