Ultimele Seriale :
”go"

Alcatraz Sezonul 1 Online Subtitrat 720 HD

 
Alcatraz este un thiller ce are în prim plan cea mai celebră închisoare din America – Alcatraz – odată casă a celor mai celebri criminali, violatori, răpitori şi hoţi. Când detectivei Rebecca Madsen de la departamentul de poliţie din San Francisco îi este repartizat un caz de omucidere, aceasta descoperă amprentele lui Jack Sylvane, un fost deţinut din Alcatraz care a murit cu câteva decenii în urmă.








Alcatraz (2012) Serial TV Online Alcatraz este un thiller ce are în prim plan cea mai celebră închisoare din America – Alcatraz – odată casă a celor mai celebri criminali, violatori, răpitori şi hoți. Pe 21 Martie 1963 , prizonierii ți gardienii închisorii Alcatraz dispar misterios. Când detectivei Rebecca Madsen de la departamentul de poliţie din San Francisco îi este repartizat un caz de omucidere, aceasta descoperă amprentele lui Jack Sylvane, un fost deţinut din Alcatraz care a murit cu câteva decenii în urmă. ..



Alcatraz - (2012)
Gen:Suspans, Actiune, Drama, Mister, Crima
Durata:60 minute
Actori:Sarah Jones, Sam Neill, Jonny Coyne, Parminder Nagra, Leon Rippy
Alcatraz (2012) on IMDb
Distribuie si la prieteni: :
 
SerialeBuneSubtitrate : HD-Serialebune | Filme Online | www.hd-serialebune.com
Copyright © 2014. HD-serialebune - All Rights Reserved
Created by Sandu.T It-Ro Dmca
Filme si Seriale in HD subtitrate cele mai noi. Copyright
2014 © HD-SerialeBune Speed Test I Google Chrome I Mozilla Firefox I Opera I Flash Player I Codec Audio I | | DMCA Termeni si conditii|: