Ultimele Seriale :
”go"

Continuum Sezonul 3 Online Subtitrat 720 HD

 
Într-un viitor distopic, în anul 2077, guvernele au căzut şi marile corporaţii au preluat controlul. Folosind o forţă de securitate numită "Serviciul de protecţie", acestea restrâng sistematic drepturile populaţiei. Grupul terorist Liber8 luptă împotriva regimului, distrugând şi ucigând mii de oameni zilnic. Liderii au fost în cele din urmă capturaţi. În ziua în care aceştia sunt trimişi spre a fi executaţi, Liber8 reuşeşte să le trimită în închisoare o maşină a timpului care îi trimite înapoi în 2012. Agentul de Kiera Cameron este, de asemenea, printr-un accident, trimisă în trecut, şi acum trebuie să coopereze cu geniul precoce Alec Sadler pentru a salva viitorul.



Un grup de rebeli, condamnat la pedeapsa cu moartea pentru acte de terorism , el fuge de execuție său de călătorie înapoi în timp, din anul 2077 până în 2012, Kiera Cameron, un protector recunoscut (ofițer de poliție de un Vancouver de viitor) este accidental transportat împreună rebelii spate 65 de ani...Info

Continuum - (2012)
Gen:SF, Suspans
Durata:45 minute
Actori:Richard Harmon, Omari Newton, John Reardon, Stephen Lobo, Brian Markinson
Continuum (2012) on IMDb

Distribuie si la prieteni: :
 
SerialeBuneSubtitrate : HD-Serialebune | Filme Online | www.hd-serialebune.com
Copyright © 2014. HD-serialebune - All Rights Reserved
Created by Sandu.T It-Ro Dmca
Filme si Seriale in HD subtitrate cele mai noi. Copyright
2014 © HD-SerialeBune Speed Test I Google Chrome I Mozilla Firefox I Opera I Flash Player I Codec Audio I | | DMCA Termeni si conditii|: