Ultimele Seriale :
”go"

Last Resort Sezonul 1 Online Subtitrat

 
Aflata la 200 de metri adâncime sub ocean într-un submarin, echipa militară din Colorado comunică printr-un radio ce serveşte nu numai la transmiterea datelor, ci să şi primească ordine, cum ar fi să arunce o bombă nucleară asupra Pakistanului. . Info



Protagonistul seriei este echipajul submarinului USS Colorado clasa Ohio căror bărbați, după ce a refuzat să lanseze un atac cu rachete nucleare împotriva Pakistanului, fără un al doilea confirmarea comenzii, ele sunt atacate de submarinul USS Illinois (atac, care va fi apoi folosită pentru a justifica războiul împotriva Pakistanului de SUA); crezut mort trebui să se refugieze pe o insulă numită "Sainte Marina", și apoi se proclama stat suveran cu arme nucleare. Dușmanii considerate de Statele Unite ale Americii numai lor obiective sunt supravietuitor acum și posibilitatea de a găsi dovezi că scagionino le din taxa de dezertare și ca ei să înțeleagă că scopul dat de comanda a fost ilegală, astfel încât să se reabiliteze și să se întoarcă la casele lor.

Last Resort - (2012)
IMDB:7.8/10 din 10263 voturi
Gen:Mister, Actiune, Drama, Suspans
Durata:60 minute
Actori:Jessy Schram, Autumn Reeser, Daisy Betts, Dichen Lachman, Daniel Bess
Last Resort (2012) on IMDb

Distribuie si la prieteni: :
 
SerialeBuneSubtitrate : HD-Serialebune | Filme Online | www.hd-serialebune.com
Copyright © 2014. HD-serialebune - All Rights Reserved
Created by Sandu.T It-Ro Dmca
Filme si Seriale in HD subtitrate cele mai noi. Copyright
2014 © HD-SerialeBune Speed Test I Google Chrome I Mozilla Firefox I Opera I Flash Player I Codec Audio I | | DMCA Termeni si conditii|: