Ultimele Seriale :
”go"

Marco Polo Sezonul 1 Online Subtitrat 720 HD

 
Noua serie originala Netflix, urmeaza aventurile exploratorului Marco Polo, pe tot parcursul secolului al 13-lea, la curtea imparatului Kublai Khan, conducatorul Imperiului Mongol. Actionand ca spion al domnitorului, ambasador si explorator, Marco Polo calatoreste in Orientul Indepărtat, intr-o poveste plina de lacomie, tradare, intrigi sexuale si rivalitate. Ultima realizare a celor de la Netflix, Marco Polo, este cel mai ambitios proiect al lor.









Bugetul pe care l-au avut la dispozitie a fost unul foarte generos: 90 de milioane de dolari. De aceea se poate spune ca serialul este un blockbuster hollywoodian care isi are premiera exact inainte de Craciun. Drama de zece episoade, a fost filmata in Italia, Kazahstan si Malaezia, iar distributia serialului include nume ca Lorenzo Richelmy, Benedict Wong, Joan Chen, Chin Han, Zhu Zhu, Olivia Cheng, Claudia Kim, Mahesh Jadu, Tom Wu, Remy Hai, Uli Latukefu, si Rick Yune...



Marco Polo
Anul:2014
Gen:Aventura
Durata:60 minute
Actori:Olivia Cheng, Chin Han, Benedict Wong, Rick Yune, Tom Wu
Marco Polo (2014) on IMDb

Distribuie si la prieteni: :
 
SerialeBuneSubtitrate : HD-Serialebune | Filme Online | www.hd-serialebune.com
Copyright © 2014. HD-serialebune - All Rights Reserved
Created by Sandu.T It-Ro Dmca
Filme si Seriale in HD subtitrate cele mai noi. Copyright
2014 © HD-SerialeBune Speed Test I Google Chrome I Mozilla Firefox I Opera I Flash Player I Codec Audio I | | DMCA Termeni si conditii|: