Ultimele Seriale :
”go"

Riese Kingdom Falling Sezonul 1 Online Subtitrat

 
Riese, aparent, o hoinara, este vanata de un cult religios terifiant, numita Secta. Calatorind de la natiune la natiune de ani, ea este însotita doar de un lup pe nume, Fenrir. Impreuna, ei trebuie sa scape de asasinii trimisi de Secta - care nu se va opri de la nimic pentru a finaliza sarcina care nu au reusit sa o atinga multi ani în urma. Trecutul ei este învãluit în mister, deoarece chiar Riese nu-si poate aminti evenimentele din noaptea tragica, atunci cand familia ei a fost sacrificata si a fost nevoita sa fuga în pustiu. . Info


Riese este o prințesă a Regatului Eleysia, detronat de pe tronul său și persecutat de către un grup religios nemilos numit "secta", care crede că sfârșitul lumii este aproape și convins că singura cale de mântuire este eliminarea toți cei care refuză să urmeze calea lor.Secta implementează o lovitură de stat, uciderea conducătorii legitime ale Eleysia, și facilitând preluarea puterii de către rău împărăteasa Amara, Riese declararea ca un trădător. Riese apoi găsește el însuși având de a scăpa de dușmanii săi, bazându-se pe propria sa putere și abilități, precum și cu privire la ajutorul de prietenul său credincios lup Fenrir.

Riese: Kingdom Falling 2010
Country United States of America , Canada
Genere: Mister, supranatural
Year 2010
Cast: Christine Chatelain , Amanda Tapping, Sharon Taylor, Ben Cotton,Patrick Gilmore ,Ryan Robbins
Distribuie si la prieteni: :
 
SerialeBuneSubtitrate : HD-Serialebune | Filme Online | www.hd-serialebune.com
Copyright © 2014. HD-serialebune - All Rights Reserved
Created by Sandu.T It-Ro Dmca
Filme si Seriale in HD subtitrate cele mai noi. Copyright
2014 © HD-SerialeBune Speed Test I Google Chrome I Mozilla Firefox I Opera I Flash Player I Codec Audio I | | DMCA Termeni si conditii|: