Ultimele Seriale :
”go"

Spartacus Sezonul 1 Blood and Sand Online Subtitrat 720 HD

 
Tara l-a trădat. A fost împins către sclavie. S-a renăscut ca luptător. Spartacus: Blood and Sand este o amplă trecere în revistă a vieții celui mai faimos gladiator roman - totul într-o notă sângeroasă, viscerală.După ce este separat de iubirea vieții lui, Spartacus este forțat să participe la lupte în arenă cu războinici și fiare. Orice moarte violentă este o doză de distracție căutată constant de iubitorii de divertisment ai acelor vremuri. Spartacus, însă, luptă pentru supraviețuire, nu pentru distracție. Este nevoit să intre în jocuri politice murdare și să-și facă din inamici prieteni în acea lume controlată de corupție, violență, sex și reputație. El însuși va simți forța de seducție a puterii și va fi chinuit de nevoia de răzbunare.







Tradat de tara sa, aruncat in mijlocul sclavilor, Spartacus se renaste in pielea celui mai legendar gladiator al tuturor timpurilor. “Spartacus: Blood and Sand” este o reconstituire grafica si viscerala a vietii faimosului gladiator din Roma antica. Smuls cu forta din bratele iubitei sale si aruncat in arena luptelor pe viata si pe moarte, Spartacus are o singura misiune. El trebuie sa ucida tot ce ii sta in cale pentru a ramane in viata in aceasta lume in care coruptia, violenta, moartea si faima care nu fac decat sa ii alimenteze si mai mult dorinta de razbunare. Pasiunea pentru femeia pe care o iubeste il va ajuta in depasirea fiecarui obstacol, in aceasta poveste despre moarte, onoare si razbunare.

Spartacus Blood and Sand 2010
Spartacus: Sangue e sabbia
Gen: Actiune | Aventura | Biografie
Creator: Steven S. DeKnight
Actori: Andy Whitfield, John Hannah, Lucy Lawless, Manu Bennett, Nick Tarabay, Viva Bianca, Peter Mensah, Lesley-Ann Brandt, Jai Courtney, Erin Cummings, Eka Darville, Ande Cunningham, Antonio Te Maioho, Daniel Feuerriegel, Raicho Vasilev, Katrina Law
Spartacus: War of the Damned (2010) on IMDb

Distribuie si la prieteni: :
 
SerialeBuneSubtitrate : HD-Serialebune | Filme Online | www.hd-serialebune.com
Copyright © 2014. HD-serialebune - All Rights Reserved
Created by Sandu.T It-Ro Dmca
Filme si Seriale in HD subtitrate cele mai noi. Copyright
2014 © HD-SerialeBune Speed Test I Google Chrome I Mozilla Firefox I Opera I Flash Player I Codec Audio I | | DMCA Termeni si conditii|: