Ultimele Seriale :
”go"

Spartacus Sezonul 3 War of the Damned Online Subtitrat

 
După moartea lui Glaber, Republica Romană continuă să trimită generalilor săi pentru a opri revolta a sclavilor, dar acum Spartacus a reușit să creeze o armată capabilă să concureze împotriva legiunilor romane. Generalii și Furio Cossionio provocare a pierde inutil urme de mulți oameni, astfel încât acestea să se retragă într-o vilă. Știind că el nu ar putea concura cu sclavi, ei trimit Metellus Senator să caute ajutor de la Marcus Crassus, care acceptă propunerea de a ajuta pe cei doi generali în necaz.
Tradat de tara sa, aruncat in mijlocul sclavilor, Spartacus se renaste in pielea celui mai legendar gladiator al tuturor timpurilor. “Spartacus: Blood and Sand” este o reconstituire grafica si viscerala a vietii faimosului gladiator din Roma antica. Smuls cu forta din bratele iubitei sale si aruncat in arena luptelor pe viata si pe moarte, Spartacus are o singura misiune. El trebuie sa ucida tot ce ii sta in cale pentru a ramane in viata in aceasta lume in care coruptia, violenta, moartea si faima care nu fac decat sa ii alimenteze si mai mult dorinta de razbunare. Pasiunea pentru femeia pe care o iubeste il va ajuta in depasirea fiecarui obstacol, in aceasta poveste despre moarte, onoare si razbunare.
Spartacus War of the Damned 2013
Gen: Actiune | Aventura | Biografie
Creator: Steven S. DeKnight
Actori: Andy Whitfield, Lucy Lawless, Manu Bennett, Daniel Feuerriegel, Peter Mensah
Spartacus: War of the Damned (2010) on IMDb
Distribuie si la prieteni: :
 
SerialeBuneSubtitrate : HD-Serialebune | Filme Online | www.hd-serialebune.com
Copyright © 2014. HD-serialebune - All Rights Reserved
Created by Sandu.T It-Ro Dmca
Filme si Seriale in HD subtitrate cele mai noi. Copyright
2014 © HD-SerialeBune Speed Test I Google Chrome I Mozilla Firefox I Opera I Flash Player I Codec Audio I | | DMCA Termeni si conditii|: