Ultimele Seriale :
”go"

Terra Nova 2011 Sezonul 1 Online Subtitrat 720 HD

 
Anul 2149, un timp in care toata viata de pe Pamant este amenintata cu extinctia. Intr-un efort disperat pentru a salva rasa umana, oamenii de stiinta au inventat un portal care permite calatoria in timp catre Pamantul preistoric, cu 85 de milioane de ani in urma.Membrii familiei Shannon - tatal Jim, sotia sa Elisabeth, si cei trei copii ai lor: Josh, Maddy si Zoe - se alatura celui de-al zecelea pelerinaj al colonistilor catre Terra Nova, prima colonie umana creata de cealalta parte a portii temporale...


In curand insa colonistii descopera ca asezamantul a fost construit chiar pe teritoriul unui grup de dinozauri carnivori , care pot distruge aceasta noua lume chiar inainte de a fi cladita.
Dar, probabil chiar mai amenintator decat ceea ce se afla in afara gardurilor de protectie, este faptul ca ceva sinistru s-ar putea intampla chiar in interiorul coloniei , deoarece nu toti membrii acestei misiuni au aceleasi intentii bune de a salva omenirea.InfoTerra Nova - (2011)
Gen:Mister, Aventura, SF
Durata:46 minute
Actori:Landon Liboiron, Naomi Scott, Dean Geyer, Allison Miller, Emelia Burns
Terra Nova (2011) on IMDb
Distribuie si la prieteni: :
 
SerialeBuneSubtitrate : HD-Serialebune | Filme Online | www.hd-serialebune.com
Copyright © 2014. HD-serialebune - All Rights Reserved
Created by Sandu.T It-Ro Dmca
Filme si Seriale in HD subtitrate cele mai noi. Copyright
2014 © HD-SerialeBune Speed Test I Google Chrome I Mozilla Firefox I Opera I Flash Player I Codec Audio I | | DMCA Termeni si conditii|: