Ultimele Seriale :
”go"

The Vampire Diaries Sezonul 1 Online Subtitrat 720 HD

 
Elena, una dintre cele mai populare eleve din liceu, și-a pierdut părinții într-un accident de mașină . Împreună cu fratele ei mai mic, Jeremy, se află în grija mătușii lor, Jenna, alături de care locuiesc în orășelul Mystic Falls. Odată cu începerea unui nou an școlar, Elena împreună cu prietenele ei, Bonnie și Caroline sunt fascinate de prezența unui nou elev misterios și carismatic pe nume Stefan. Din prima clipă în care el și Elena s-au întâlnit, s-au simțit atrași unul față de celălalt, însă Stefan ascunde un are secret - este vampir de aproape 200 de ani.



În ciuda naturii supranaturale și a poftei pentru sânge, Stefan încearcă să-și ascundă instinctele violente și se hrănește doar cu sângele animalelor. El are un frate , Damon, complet diferit și mult mai violent. Însă, nimic nu e ceea ce pare, aparențele pot înșela, iar personajele descoperă secrete și se lovesc de noi amenințări, cu fiecare sezon. Serialul The Vampire Diaries este adaptarea seriei de romane scrise de L. J. Smith...Info

The Vampire Diaries - (2009)
Gen:Drama, Fantezie, Groaza, Romantic
Durata:43 minute
Actori:Nina Dobrev, Sara Canning, Candice Accola, Zach Roerig, Michael Trevino
The Vampire Diaries (2009) on IMDb


Distribuie si la prieteni: :
 
SerialeBuneSubtitrate : HD-Serialebune | Filme Online | www.hd-serialebune.com
Copyright © 2014. HD-serialebune - All Rights Reserved
Created by Sandu.T It-Ro Dmca
Filme si Seriale in HD subtitrate cele mai noi. Copyright
2014 © HD-SerialeBune Speed Test I Google Chrome I Mozilla Firefox I Opera I Flash Player I Codec Audio I | | DMCA Termeni si conditii|: