Ultimele Seriale :
”go"

The Man in the High Castle Sezonul 1 Online Subtitrat 720 HD

 
O saga a istoriei alterantive adaptată după romanul scris de Philip K. Dick cu acelaș titlu imaginează America într-o lume în care puterile Axei au câștigat Al Doilea Război Mondial, învingându–i pe toţi cu ajutorul bombelor şi preluând Washington DC. Este anul 1962, iar Statele Unite ale Americii sunt împărțite în două, precum Germaniile prin zidul Berlinului.





Naziștii controlează Estul, japonezii controlează Vestul, iar războiul rece dintre foștii aliați amenință să escaladeze, în așteptarea rezultatului instabilităţii politice din Germania: se pare că Hitler are Parkinson și nu mai are mult de trăit. În acest context, întâlnim o diversitate de personaje care suferă sau supravieţuiesc fiecărei culturi opresive. Doi dintre ei, în special – Julianna (Alexa Davalos din Mob City), care investighează uciderea surorii ei, și Joe (Luke Kleintank din Micuţele mincinoase şi Cititorii de oase), un nou venit în rezistență –se ciocnesc mereu unul de celălalt, atraşi reciproc de misterul unui jurnal de ştiri ilegal ce prezină o istorie diferită, mai bună, una în care Aliații au câştigat...



The Man in the High Castle
Regia:David Semel
Actori:Alexa Davalos, Rupert Evans, Luke Kleintank, Joel de la Fuente, Rick Worthy
Anul:2015
Gen:SF
The Man in the High Castle (2015) on IMDb
Distribuie si la prieteni: :
 
SerialeBuneSubtitrate : HD-Serialebune | Filme Online | www.hd-serialebune.com
Copyright © 2014. HD-serialebune - All Rights Reserved
Created by Sandu.T It-Ro Dmca
Filme si Seriale in HD subtitrate cele mai noi. Copyright
2014 © HD-SerialeBune Speed Test I Google Chrome I Mozilla Firefox I Opera I Flash Player I Codec Audio I | | DMCA Termeni si conditii|: