Ultimele Seriale :
”go"

Hemlock Grove Sezonul 3 Online Subtitrat HD 720

 
Hemlock Grove este un orasel unde se petrec tot felul de lucruri ciudate. Totul incepe cu o crima, mai exact o fata este gasita moarta in padure, iar dupa cum arata cadavrul nu prea ai zice ca a fost ucisa de ceva uman. In rol principal il avem pe Landon Liboiron in rolul unui tigan (care evident, vorbeste romaneste), mutat de curand in Hemlock Grove, despre care lumea zice ca este un varcolac. El se imprieteneste cu Roman, interpretat de fratele lui Alexander Skarsgard, Bill Skarsgard, fiul unei femei bogate si influente, care ascunde o multime de secrete. ..






Oraș mic și liniștit de Hemlock Grove este întoarsă cu susul în uciderea dall'efferato de o fată de lângă combinatul siderurgic deținut de familia Godfrey. Investigațiile de șeriful local a scoate in evidenta detaliile misterioase, că uciderea tinerei ar putea fi opera de creaturi supranaturale. După aderarea la cercul de suspecți, Roman, descendent al familiei Godfrey, începe să investigheze pe cont propriu. Printre suspecți este, de asemenea, inclus Petru Rumancek tineri și țigani misterios. Aceste evenimente deranjat orașului, aducând în tainele aparent liniștit Hemlock Grove.Info



Hemlock Grove - (2013)
IMDB:7.2/10 din 1132 voturi
Gen:Groaza, SF, Suspans
Actori:Landon Liboiron, Marty Adams, Aaron Douglas, Famke Janssen, Dougray Scott
Hemlock Grove (2013) on IMDb
Distribuie si la prieteni: :
 
SerialeBuneSubtitrate : HD-Serialebune | Filme Online | www.hd-serialebune.com
Copyright © 2014. HD-serialebune - All Rights Reserved
Created by Sandu.T It-Ro Dmca
Filme si Seriale in HD subtitrate cele mai noi. Copyright
2014 © HD-SerialeBune Speed Test I Google Chrome I Mozilla Firefox I Opera I Flash Player I Codec Audio I | | DMCA Termeni si conditii|: