Ultimele Seriale :
”go"

The Librarians Sezonul 2 Online Subtitrat 720 HD

 
Povestea unei vechi organizații secrete, cu sediul la subsolul Metropolitan Public Library, care rezolvă mistere imposibile, luptă cu amenințările supranaturale și recuperează artefacte de pe tot teritoriul lumii. În ultimii 10 ani, Flynn Carsen a fost Bibliotecarul, cel care aduna și proteja aceste artefacte, împiedicând ca ele să cadă pe mâini greșite.








Dar acest job se dovedește a fi mult prea mult pentru o singură persoană. Pentru a-l ajuta în acest scop, Biblioteca a angajat patru persoane din toată lumea: Eve Baird – un agent anti-terorism, cu misiunea de a proteja grupul și de a-i ține pe toți în viață; Jake Stone – un lucrător în domeniul petrolului din Oklahoma, cu un IQ de 190 și cu cunoștințe enciclopedice despre istoria artei; Cassandra – o tânără care are darul special de a avea halucinații senzoriale și auditive, în strânsă legătură cu sinestezia și Ezekiel Jones .…



The Librarians
Anul:2014
Gen:Aventura
Durata:42 minute
Actori:Lesley-Ann Brandt, Jane Curtin, Matt Frewer, Christian Kane, Lindy Booth
The Librarians (2014) on IMDb
Distribuie si la prieteni: :
 
SerialeBuneSubtitrate : HD-Serialebune | Filme Online | www.hd-serialebune.com
Copyright © 2014. HD-serialebune - All Rights Reserved
Created by Sandu.T It-Ro Dmca
Filme si Seriale in HD subtitrate cele mai noi. Copyright
2014 © HD-SerialeBune Speed Test I Google Chrome I Mozilla Firefox I Opera I Flash Player I Codec Audio I | | DMCA Termeni si conditii|: