Ultimele Seriale :
”go"

Game of Silence Sezonul 1 Online Subtitrat 720 HD

 
Adaptat de către producător executiv David Hudgins din seria turc traverse inspirate Suskunlar, Joc de stele Silence David Lyons (Revolution) ca Jackson Brooks, un avocat Houston, care, pe tocuri de a adăuga o logodnică frumoasă și de succes la viața sa, este vizitat la de doi prieteni din copilărie, de la vârsta lor natal, mici de Brennan.






După ce nu a mai văzut Jackson în 25 de ani, Gil Harris (Terrierii Michael Raymond-James) si Shawn Cook, (Rescue Me Larenz Tate) arată în biroul său, după un al patrulea prieten, Boots, este arestat pentru atacarea unuia dintre colegi brutal deținuți din Facilitatea Quitman pentru tineret de detenție, unde au petrecut nouă luni după-a rănit o femeie în timpul unei joyride. La Quitman, cei patru prieteni au fost “ca pe niște miei la tăiere,” Jackson ne spune, sub rezerva oricărui număr de forme de abuz în mâinile deținuți și gardieni care au făcut licitarea directore lui Carroll. (Gil, pentru unul, a fost în mod regulat un “invitat special” la “partide” aruncate de gardianul, îl transformă într-un adult cu o înclinație de par de declanșare pentru violență.)

De asemenea, în combinația de prieteni este Jessie (Bre Blair), prima iubire a lui Jackson, care acum este cu Gil – iar cel pe care îl protejau dintr-o mamă beat la momentul Joyride copilăriei. Jessie este în întuneric până acum cu privire la “abuzul de Quitman și implicarea prezentă în Boots băieții situație. Cu toate acestea, ea are, de asemenea, un secret, întrevăzut pe scurt într-un ploios, îngroparea-un corp flashback la ea si Jackson ca adultii mai tineri (?) – Dar ei amândoi mint pe ceilalți care nu au mai văzut de zeci de ani.

A successful Atlanta attorney's long-lost childhood friends unexpectedly reappear after 25 years. When a dark secret they thought they'd buried resurfaces, the brotherhood bands together to right the wrongs of their shared past - a journey that will push the limits of their loyalty and quench their thirst for revenge.



TitluGame of Silence
Anul2016
GenuriDrama
Durata60 min.
DistributieBre Blair, Claire van der Boom, Conor O'Farrell, David Lyons, Deidrie Henry, Demetrius Grosse, Larenz Tate, Michael Raymond-James
Game of Silence (2016) on IMDb
Distribuie si la prieteni: :
 
SerialeBuneSubtitrate : HD-Serialebune | Filme Online | www.hd-serialebune.com
Copyright © 2014. HD-serialebune - All Rights Reserved
Created by Sandu.T It-Ro Dmca
Filme si Seriale in HD subtitrate cele mai noi. Copyright
2014 © HD-SerialeBune Speed Test I Google Chrome I Mozilla Firefox I Opera I Flash Player I Codec Audio I | | DMCA Termeni si conditii|: