Ultimele Seriale :
”go"

Bionic Woman Sezonul 1 Online Subtitrat

 
Jaime Sommers, prietena unui om de stiinta are un accident de masina aproape fatal, pierzandu-si un ochii, o mana si ambele picioare. Dar agentia pentru care lucra Anthony Anthros (prietenul ei) se ocupa cu tehnologia bionica, oferindu-i sansa de a avea o viata normala. Inlocuind partile distruse in accident i se cere ajutorul in rezolvarea unor cazuri de securitate nationala. Lui Jaime, avand acum o viata dubla, ii este foarte greu, deoarece traieste cu sora sa, o adolescanta rebela, care o suspecteaza.




Remake într-o nouă concepţie a popularului serial de televiziune, din anii '70, despre o femeie sportivă căreia i se oferă puteri bionice.Totul pare frumos si cu mult suspans pana apare Sarah Corvus, o fosta femeie bionica scapata de sub control. Misiunile pe care Jaime le are de indeplinit sunt foarte diferite, in unele lucreaza sub acoperire, iar in altele pur si simplu trebuie sa distruga teroristi. Avand un echipament foarte scump(membrele bionice) trebuie sa le ingrijeasca si sa nu abuzeze de forta ei, iar nu in ultimul rand trebuie sa tina acest lucru usor de observat, secret..Info

Bionic Woman - (2007)
Femeia Bionica
IMDB:5.5/10 din 2363 voturi
Gen:Actiune, SF, Suspans
Durata:60 minute
Actori:Lucy Hale, Isaiah Washington, Kevin Rankin, Katee Sackhoff, Miguel Ferrer
Bionic Woman (2007) on IMDb

Distribuie si la prieteni: :
 
SerialeBuneSubtitrate : HD-Serialebune | Filme Online | www.hd-serialebune.com
Copyright © 2014. HD-serialebune - All Rights Reserved
Created by Sandu.T It-Ro Dmca
Filme si Seriale in HD subtitrate cele mai noi. Copyright
2014 © HD-SerialeBune Speed Test I Google Chrome I Mozilla Firefox I Opera I Flash Player I Codec Audio I | | DMCA Termeni si conditii|: