Ultimele Seriale :
”go"

Blade The Series 2006 Sezonul 1 Online Subtitrat

 
Pe strazile din Detroit, pericolul creste cu fiecare zi. Membrii casei Chthon sunt pe cale sa obtina suprematia asupra omenirii, numai Blade ii poate opri. Jumatate om, jumatate vampir, el este singurul care poate infrunta raul. Singurii lui aliati sunt un fabricant de arme si Krista Starr, obsedata de razbunare impotriva Casei Chthon. Totusi, Blade nu va lasa nimic sa stea în calea castigarii razboiului, pentru ca el este cel mai tare vanator de vampiri. Krista Starr se intoarce acasa dupa ce si-a terminat serviciul militar in Iraq sa descopere ca fratele ei geaman, Zack a murit in circumstante misterioase.




Lama (Kirk Jones) este un vampir semi-diurne care nu poate controla setea de sânge. Mama în spital, a fost mușcat și a murit, lama, fiind născut pe jumătate vampir și jumătate om respins de lumina puternică a soarelui (faptul de a nu fi un vampir în vigoare se bazează pe el ura de sânge pur). Lama vrea să își folosească puterile supranaturale pentru a salva omenirea de la demonic forțele vampir care se deplasează pe timp de noapte, iar acest lucru este aliat cu Troy (Michael Sorvino), a declarat ca "ultimul vampir pentru că el este Blade numai bun vampir pentru a ajuta la misiunii sale....Info

Blade: The Series - (2006)
Gen:Actiune, Fantezie, Groaza, SF
Durata:60 minute
Actori:Jill Wagner, Sahar Biniaz, Nelson Lee, Neil Jackson, Emily Hirst
Blade: The Series (2006) on IMDb

Distribuie si la prieteni: :
 
SerialeBuneSubtitrate : HD-Serialebune | Filme Online | www.hd-serialebune.com
Copyright © 2014. HD-serialebune - All Rights Reserved
Created by Sandu.T It-Ro Dmca
Filme si Seriale in HD subtitrate cele mai noi. Copyright
2014 © HD-SerialeBune Speed Test I Google Chrome I Mozilla Firefox I Opera I Flash Player I Codec Audio I | | DMCA Termeni si conditii|: