Ultimele Seriale :
”go"

Hindsight Sezonul 1 Online Subtitrat 720 HD


Seria incepe cu Becca în ajunul celui de al doilea nunta ei. Totul pare perfecționeze această dată, dar ea este încă afectat de îndoială. Ce se întâmplă dacă ea ar putea repara totul, și de a face alegerile "corecte" de data asta? Becca trezește gândesc la ea fost cel mai bun prieten Lolly, cu care a avut o cădere mulți ani în urmă. Dacă numai ea putea vorbi cu ea din nou .





... Dintr-o dată, după ce un lift ciudat plimbare, Becca ajunge posibilitatea de a face doar asta ca ea se trezeste in New York City în dimineața zilei de prima ei zi de nunta in 1995. Ea e pe cale să căsătorească Sean, un artist rău băiat care este tot greșit pentru ei - și ea știe prima mutare trebuie să fie să se reconecteze cu Lolly de a re-trăi în acea zi. Poate ea "face dreptate" trăind viața peste tot în timp ce readaptarea la viața în New York City în anii 90 - o perioadă de fumatului în baruri, care transportă pagere, având o adresă de e-mail AOL? Becca va descoperi în curând nu exista nici o cale sigurã de a face alegerile corecte în viață - chiar știind tot ce crede că știe acum

Hindsight
Actori:Laura Ramsey, Steve Talley, Sarah Goldberg, Drew Sidora, John Patrick Amedori
Anul:2015
Gen:Comedie, Drama
Durata:30 minute
Hindsight (2015) on IMDb
Distribuie si la prieteni: :
 
SerialeBuneSubtitrate : HD-Serialebune | Filme Online | www.hd-serialebune.com
Copyright © 2014. HD-serialebune - All Rights Reserved
Created by Sandu.T It-Ro Dmca
Filme si Seriale in HD subtitrate cele mai noi. Copyright
2014 © HD-SerialeBune Speed Test I Google Chrome I Mozilla Firefox I Opera I Flash Player I Codec Audio I | | DMCA Termeni si conditii|: