Ultimele Seriale :
”go"

The Client List Sezonul 1 Online Subtitrat

 
The Client List este un o dramă americană bazată pe filmul de televiziune cu acelaşi nume din 2010. Serialul o are în centru pe Riley Parks, o femeie care se angajează la un salon de îngrijire şi frumuseţe după ce soţul ei, Kyle Parks, îi abandonează pe ea şi pe copiii lor. Rămasă pe neaşteptate mamă singură, Riley ajunge curând să se confrunte cu mari probleme financiare. Info


Filmul The client list prezinta povestea familiei Horton, Samantha si Rex trec prin momente dificile dupa ce au ramas fara slujba, iar din cauza datoriilor risca sa isi piarda si casa. Astfel Samantha ia decizia de a se angaja ca maseuza, doar ca acel job era mai mult decat atat, ea face sacrificiul de a accepta sa devina prostituata pentru a isi vedea familia fericita. Doar ca lucrurile risca sa scape de sub control atunci cand aceasta observa cat de multi bani se castiga din meseria pe care ea o presteaza.
Samantha trebuie sa aleaga astfel intre bani si relatia sa cu Rex care devine din ce in ce mai subreda, deoarece sotia sa isi dedica prea mult timp meseriei sale si isi neglijeaza complet cei trei copii. Acest film este inspirat din fapte reale.

The Client List - (2012)
IMDB:6.1/10 din 2444 voturi
Gen:Drama
Actori:Naturi Naughton, Colin Egglesfield, Desi Lydic, Brian Hallisay, Rebecca Field
Distribuie si la prieteni: :
 
SerialeBuneSubtitrate : HD-Serialebune | Filme Online | www.hd-serialebune.com
Copyright © 2014. HD-serialebune - All Rights Reserved
Created by Sandu.T It-Ro Dmca
Filme si Seriale in HD subtitrate cele mai noi. Copyright
2014 © HD-SerialeBune Speed Test I Google Chrome I Mozilla Firefox I Opera I Flash Player I Codec Audio I | | DMCA Termeni si conditii|: