Ultimele Seriale :
”go"

The White Queen Sezonul 1 Online Subtitrat

 
Situat pe fundalul din War of the Roses, serialul The White Queen este o noua serie cu o durata de zece ore. Adaptat dupa cel mai bine vandut best-seller, romanul The Cousin’s War, de Philippa Gregory, pentru BBC One. Este anul 1464 si Anglia este in razboi de noua ani, lupta e pentru dreptul de tron al Angliei între doua familii, Casa de York si Casa de Lancaster. Info




Cea mai frumoasa femeie din tinut, Elizabeth se casatoreste din dragoste pentru regele ei, cu ajutorul mamei ei, Jacquetta, o vrajitoare autoproclamata. Elizabeth, o adversara acerba, este foarte loiala Margaretei Beaufort - o femeie deteriorata si foarte religioasa, care si-ar pune de bunavoie la mezat viata ei pentru a-si vedea fiul, Henry Tudor pe tron. Mai exista Anne Neville, Lordul Warwick fiind tatal ei - un pion în lupta tatalui ei pentru control, cu ajutorul lui isi gaseste puterea si ambitia atunci cand ia controlul asupra destinului ei si se casatoreste fratele mai mic al regelui, Richard - Ducele de Gloucester. Distributie: David Oakes (George, Ducele de Clarence), Freya Mavor (Printesa Elizabeth de York), Tom McKay (Jasper Tudor), Aneurin Barnard (Richard, Ducele de Gloucester) si Caroline Goodall (Ducesa Cicely).

The White Queen - (2013)
IMDB:7.3/10 din 215 voturi
Gen:Drama
Durata:60 minute
Actori: Aneurin Barnard, Amanda Hale, David Oakes, Max Irons, Eleanor Tomlinson
Distribuie si la prieteni: :
 
SerialeBuneSubtitrate : HD-Serialebune | Filme Online | www.hd-serialebune.com
Copyright © 2014. HD-serialebune - All Rights Reserved
Created by Sandu.T It-Ro Dmca
Filme si Seriale in HD subtitrate cele mai noi. Copyright
2014 © HD-SerialeBune Speed Test I Google Chrome I Mozilla Firefox I Opera I Flash Player I Codec Audio I | | DMCA Termeni si conditii|: