Ultimele Seriale :
”go"

Under The Dome Sezonul 2 Online Subtitrat

 
Amplasat în viitorul apropiat, Under the Dome spune povestea locuitorilor din orășelul Chester's Mill, care se trezesc brusc tăiați de restul lumii de o barieră misterioasă, de nepătruns, care înconjoară orașul. În timp ce orașul începe să fie sfâșiat de panică, un grup mic de oameni încearcă să mențină pacea și ordinea în timp ce, de asemenea, încearcă să descopere adevărul din spatele barierei și cum să scape de ea.




Seria urmărește viața locuitorilor din Mill Chester, un mic oraș din Maine, care se găsesc tăiat de restul lumii din cauza unui câmp de nepătruns, misterios și invizibil forță care înconjoară orașul, dintr-o dată a apărut de nicăieri. Imposibilitatea de a ieși din oraș luate de panică acum, un grup mic de oameni vor încerca să mențină ordinea și pacea și va încerca, de asemenea, pentru a afla cum să scape de ceea ce pentru ei a devenit o închisoare...Info

Under the Dome - (2013)
Country: USA
Gen:Horror | Sci-Fi
Actori:Brittany Robertson, Mike Vogel, Colin Ford, Aisha Hinds, Natalie Martinez
Under the Dome (2013) on IMDb
Distribuie si la prieteni: :
 
SerialeBuneSubtitrate : HD-Serialebune | Filme Online | www.hd-serialebune.com
Copyright © 2014. HD-serialebune - All Rights Reserved
Created by Sandu.T It-Ro Dmca
Filme si Seriale in HD subtitrate cele mai noi. Copyright
2014 © HD-SerialeBune Speed Test I Google Chrome I Mozilla Firefox I Opera I Flash Player I Codec Audio I | | DMCA Termeni si conditii|: