Ultimele Seriale :
”go"

Arrow Sezonul 6 Online Subtitrat 4k FHD

 
Arrow este un serial de televiziune american creat în genurile acțiune, aventură, dramă supranaturală cu supereroi. Serialul este creat de Greg Berlanti, Marc Guggenheim și Andrew Kreisberg. Se bazează pe personajul fictiv Green Arrow, un luptător mascat împotriva infractorilor, care apare în cărțile de benzi desenate publicate de DC Comics. A avut premiera în America de Nord la The CW Television Network în data de 10 octombrie 2012, transmiterea internațională fiind programată la sfârșitul aceluiași ani.
















Serialul prezintă aventurile miliardarului playboy Oliver Queen, interpretat de Stephen Amell, care, după ce naufragiază cinci an pe o insulă necunoscută, se reîntoarce acasă pentru a lupta cu infracțiunea și corupția ca un justițiar secretă a cărui armă este un arc cu săgeți. În Arrow vor apărea, de asemenea, și alte personaje DC Comics. Pentru a ajuta la promovarea acestui serial, a fost lansată și o carte de benzi desenate..

Arrow - (2012)
Arcasul
Gen:Actiune, Aventura, Drama, Mister, SF
Țară de origine Statele Unite
Durata:42 minute
Actori:Katie Cassidy, Willa Holland, Stephen Amell, Susanna Thompson, Colin Salmon
Arrow (2012) on IMDb

Distribuie si la prieteni: :
 
SerialeBuneSubtitrate : HD-Serialebune | Filme Online | www.hd-serialebune.com
Copyright © 2014. HD-serialebune - All Rights Reserved
Created by Sandu.T It-Ro Dmca
Filme si Seriale in HD subtitrate cele mai noi. Copyright
2014 © HD-SerialeBune Speed Test I Google Chrome I Mozilla Firefox I Opera I Flash Player I Codec Audio I | | DMCA Termeni si conditii|: